Aleksandar Đorđević

dipl. inž. arh.
član AIA
partner
direktor kancelarije u Beogradu

tel: 703-348-7846
tel: +381-11-361-7361
adjordjevic@ambteam.com
NAŠA FILOZOFIJA

Komunikacija i saradnja donose vrhunski dizajn i
veće zadovoljstvo klijenata.

Ova rečenica opisuje radnu dinamiku naše firme. Vi, kao naš klijent i strateški partner, odlučujete u svakoj fazi procesa projektovanja. Vi samo zamislite, a naš zadatak je da to ostvarimo.

Posvećeni smo razvoju multidisciplinarnog timskog rada i postizanju dodatih vrednosti za klijente.

AMB to čini tako što usklađuje svoj rad sa zahtevima klijenata. Tako povećava produktivnost i kvalitet proizvoda, obezbeđujući time uspeh svojih klijenata.

Uverićete se da je saradnja sa nama iskustvo koje zadovoljava vaše zahteve, iskustvo koje potvrđuje našu reputaciju pouzdane firme okrenute klijentima. Naš krajnji cilj je da budemo ponosni na svaki projekat na kome radimo. Pored toga što raspolažemo tehničkim znanjem, mi se trudimo da prevaziđemo očekivanja naših klijenata na svakom koraku do završetka projekta.

 


ISTORIJA

od 1992...

AMB Group je osnovan 1992. godine kao arhitektonska i inženjerska firma. Danas imamo kancelarije u Beogradu i Rokvilu (Merilend, SAD). Sarađivali smo sa inženjerima i izvođačima na velikom broju visokokvalitetnih projekata, od kojih su neki na prostorima bivše Jugoslavije i Sovjetskog Saveza. Naši projekti obuhvataju sve – od porodičnih stambenih objekata do maloprodajnih prostora i hotela.

Godine 2003. ušli smo u strateško partnerstvo sa drugim inženjerskim firmama kojima pružamo veliki broj usluga, uključujući CAD usluge i Revit modelovanje. Od tada smo sarađivali sa više arhitektonskih i drugih inženjerskih firmi na projektovanju domova za stara lica, poslovnih objekata sa garažama, skladišta i enterijera.

AMB uspeva da završi projekte na vreme, trudi se da potpuno razume potrebe svojih klijenata i posebnu pažnju obraća na kvalitet. Svi projekti su u skladu sa važećim građevinskim i drugim propisima, uključujući i propise za projektovanje objekata koje koriste osobe sa invaliditetom jer naši projekti prate najnovije zahteve održivog razvoja koje propisuje LEED standard.
STRATEŠKO PARTNERSTVO

Spisak naših uspešnih partnerstava sa izvođačima, projektantima i inženjerima iz različitih oblasti potvrđuje sposobnost da postignemo zajednički cilj poboljšanja kvaliteta projekata, na opšte zadovoljstvo klijenata.

Developeri smatraju da im naša izuzetna stručnost i talenat pružaju veću finansijsku fleksibilnost i moć da donose ključne odluke u pravo vreme.

Zahvaljujući vlasničkoj strukturi i dvema kancelarijama, radi ubrzanja procesa projektovanja AMB besprekorno sarađuje sa drugim projektantskim firmama. Na taj način AMB obezbeđuje dodatnu radnu snagu onda kada je to najpotrebnije.

Biro u Beogradu poseduje upravo taj projektantski kapacitet da preuzme dodatni pritisak kome su izložene kompanije u SAD u trenutku kada imaju najviše posla. Godine 2003. smo upravo to i uradili: projektantska firma sa istočne obale Amerike zamolila nas je da joj pomognemo u izradi projektne dokumentacije. Danas smo centralni deo projektantskih timova mnogih kompanija iz SAD koje rade na najrazličitijim projektima.

Naš komunikativni tim projektanata ostvaruje snažnu vezu sa izvođačima prilikom pravljenja kvalitetnih projekata.
Sva naša strateška partnerstva postižu uspeh korišćenjem modernih dizajnerskih alata, a istovremeno su konkurentna zahvaljujući nižim troškovima u procesu projektovanja.

Dozvolite nam da uz našu pomoć postanete uspešni kao što zaslužujete!

Vrh strane †

 


TEHNOLOGIJA

Smatramo da je naš tim najjača strana AMB-a. U stalnoj smo potrazi za talentovanim stručnjacima koji imaju snažan osećaj odgovornosti prema poslu. U cilju održavanja visokog nivoa inovativnosti, naši projektanti su posvećeni kontinuiranom obrazovanju i kreativnom razvoju što, u kombinaciji sa pozitivnim radnim okruženjem, motiviše članove našeg tima da stvaraju vrhunski dizajn po prihvatljivoj ceni.

Nastojimo da pružimo najkvalitetnije usluge svojim klijentima i partnerima pomoću korišćenja najmodernije tehnologije. Autodesk Revit i BIM (Building Information Modeling) sada su sastavni deo naše ponude usluga. Ovaj softver vam omogućava detaljan uvid u projekat i uštedu vremena i novca.

Vrh strane †KONTAKT


AMB - Vašington D.C.

7305 Old Stage Road, Suite 101
Rockville, MD 20852
USA
tel: 301-458-7814
fax: 301-881-7827

Kontakt: Ljubiša Dabić
E-mail: info@ambteam.com

AMB - Beograd, Srbija

Deligradska 14/17
11000 Beograd
Srbija
tel: 703-745-7294
fax: +381-11-361-7361

Kontakt: Aleksandar Đorđević
E-mail: info@ambteam.com

Pošaljite nam poruku:

Ime
Prezime
Email

Poruka: