Jak tim kreativnih profesionalaca danas je od suštinskog značaja u složenom procesu planiranja i projektovanja, kao i celokupnom građevinskom okruženju. Iz tog razloga AMB je posvećen principu multidisciplinarnog timskog rada. AMB okuplja profesionalce različitih usmerenja i tako omogućava klijentima praćenje toka projektovanja na jednom mestu, istovremeno garantujući odgovornost, potpunu koordinaciju i komunikaciju za kompletan posao.

IPD pomaže developerima da smanje projektni rizik i ubrzaju dinamiku isporuke kombinovanjem faza projektovanja i izgradnje objekta. Korišćenjem IPD-a prave se digitalne fotografije koje precizno opisuju svaki aspekt u izgradnji i simuliraju performanse i rad objekta u realnom okruženju.

Možemo da se pohvalimo projektima iz raznih oblasti:
PROJEKTANTI

Naši stručnjaci savršena su dodatna snaga vašem timu onda kada vam je to najpotrebnije.

Koristeći vaše poslovne standarde pružićemo niz usluga, od jednostavnog CAD iscrtavanja do pripreme tehničke dokumentacije za idejni, glavni ili izvođački projekat.

Revit® modelovanje je sada deo usluga koje pružamo. Pomoći ćemo vam u pravljenju Revit® 3D modela koristeći vaše skice ili CAD crteže. Pored toga, radićemo sa vama na kreiranju Revit® i BIM standarda koji su prilagođeni vašoj firmi.

Sklapanjem strateškog partnerstva sa AMB-om imaćete odlučujuću prednost u odnosu na konkurente na današnjem zahtevnom tržištu. Moći ćete da smanjite operativne troškove i da imate potrebnu radnu snagu za svaki projekat.

Mreža naših strateških partnera olakšaće vam napore da dobijete projekat i garantovati njegov uspešan završetak.IZVOĐAČI

Naš talentovani tim se dokazao u saradnji sa građevinskim firmama prilikom izgradnje objekata. Što je veća potreba za izgradnjom, to je jasnije da je saradnja sa AMB-om pametan poslovni potez. Naša stručnost i mreža inženjera konsultanata obezbediće kvalitetno kompletiranje svakog projekta.

BIM (Building Information Modeling) i Revit® su najnoviji alati dostupni izvođačima.

Pomoći ćemo vam da budete produktivniji i da uštedite novac tako što ćemo izraditi 3D modele objekata koji sadrže sve potrebne informacije pre nego što izgradnja otpočne.

Saradnja sa AMB-om će vam dati prednost nad konkurentima koja je od vitalnog značaja u našoj industriji. Koristeći informacije koje pružaju Revit® i BIM proces izbeći ćete skupa odlaganja i dodatni rad.


 


DEVELOPERI

Integrated Project Delivery (IPD) je pristup u izradi projekata koji integriše ljude, sisteme, poslovnu strukturu i praksu u proces koji koristi znanje svih učesnika u optimizaciji projektovanja. Tako se povećava dobit vlasnika, smanjuju troškovi i povećava efikasnost kroz sve faze projektovanja, eventualnu prefabrikaciju i ,konačno, izgradnju.

Pored toga što je izuzetno fleksibilan u smislu zajedničkog rada, IPD traži informacije od članova projektantskog tima na samom početku projektovanja, ali istovremeno pruža mogućnost firmama koje učestvuju u projektu da iskoriste prednosti BIM-a stvarajući virtuelni model svakog elementa konstrukcije.

BIM može da igra značajnu ulogu u IPD-u tako što će pospešivati komunikaciju između učesnika u arhitektonskoj, inženjerskoj i građevinskoj industriji.

IPD pomaže developerima da smanje projektni rizik i ubrzaju dinamiku isporuke kombinovanjem faza projektovanja i izgradnje objekta. Korišćenjem IPD-a prave se digitalne fotografije koje precizno opisuju svaki aspekt u izgradnji i simuliraju performanse i rad objekta u realnom okruženju.

Naše kompjuterski generisane fotografije i animacije su ključni alat za marketing vašeg projekta u najranijoj fazi planiranja.
KONTAKT


AMB - Vašington D.C.

7305 Old Stage Road, Suite 101
Rockville, MD 20852
USA
tel: 301-458-7814
fax: 301-881-7827

Kontakt: Ljubiša Dabić
E-mail: info@ambteam.com

AMB - Beograd, Srbija

Deligradska 14/17
11000 Beograd
Srbija
tel: 703-745-7294
fax: +381-11-361-7361

Kontakt: Aleksandar Đorđević
E-mail: info@ambteam.com

Pošaljite nam poruku:

Ime
Prezime
Email

Poruka: